Nieuws

Axes Reclame erkend signmaker

 

Axes Reclame heeft jarenlange ervaring als signmaker. Dit geeft u de garantie dat wij staan voor kwaliteit en weten waar we over spreken.

 

Nieuwe full color printer & copier

 

Vanaf heden is ons machinepark uitgebreid met een nieuwe full color printer met kopieer functies. Scannen, kopiëren  en dupliceren tot 75 pagina's per minuut is hiermee mogelijk. Of het nu A3 of A4 betreft, al uw drukwerk. is hiermee binnen een oogwenk gereed. Ook vouwen en nieten van boekjes is mogelijk met deze machine. 

 

Software: personalisatie

Axes Reclame beschikt nu over unieke software, waarmee we in staat zijn uw drukwerk en printwerk te personaliseren. Deze software biedt unieke kansen om écht persoonlijke mailingen of unieke cadeaus te vervaardigen. 

Full color groot-formaat printer

Dankzij onze nieuwe machine kunnen wij sinds kort ook groot formaat afdrukken voor binnen en buiten leveren op een zeer groot aanbod van media. Met een kwaliteit van 1440 dpi en een snelheid tot 24 m2 per uur zijn wij in staat snel een reclame spandoek, banner, stickers, posters, reclamebord, canvas of lichtbak afbeelding voor u te printen. Ook is deze machine bijzonder geschikt voor drukwerk van kleine en grote oplagen stickers. Doordat deze machine naadloos aansluit op onze snij-apparatuur met OPOS (Optische POSitionering) zijn wij ook in staat snel in contour uitgesneden full color stickers in elke vorm te maken.

Laminator

Met de komst van onze nieuwe groot formaat printer was er ook de noodzaak van een groot formaat laminator. Hierdoor kunnen wij indien gewenst uw afdruk van laminaat voorzien. Hoewel prints, stickers en posters ook zonder laminaat buiten houdbaar zijn.

Software: Onyx Productionhouse

Dankzij onze nieuwe RIP-software "Onyx Productionhouse 7" zijn wij in staat afdrukken zeer snel te verwerken. Daarnaast worden onze kleurprofielen door professionals gemaakt, zodat wij altijd de juiste kleur afdrukken en de maximaal haalbare afdrukkwaliteit uit onze printer halen.